WEZEP - Dit weekend waren er weer enkele ponyleden succesvol op de wedstrijden. Esmay Schaftenaar maakte met de pony Shutterfly haar debuut in de klasse L2 categorie C/D. De amazone behaalde een heel mooi resultaat! Ze werd 1e met een puntentotaal van 191. De zusjes Willeke en Dianne den Besten zijn dit weekend ook op pad geweest en wel naar Doornspijk. Willeke moest als eerste van start met haar pony Den Deels Jarno in de klasse B categorie A/B/C. Ze behaalde twee hele mooie eerste plaatsen met 192 en 189 punten. Dianne reed ook twee goede B proeven met DJ's Timberwood. Ze mocht een 4e en 5e prijs meenemen naar huis. Voor de proeven kreeg ze 194 en 186 punten.

Succesvol weekend voor dressuuramazones

Enkele dressuuramazones verschenen dit weekend aan de start op het Concours Hippique te Wanneperveen. Stefanie de Groot startte haar paard Eva in de klasse L1. De amazone was niet heel tevreden over haar proeven maar ondanks haar gevoel wist ze toch een 1e en 4e prijs in de wacht te slepen. Ze kreeg 190 en 187 punten voor haar proeven.

jacorine

 

Jacorine Schutte verscheen aan de start in de klasse M1 met haar paard Ameretto. Ze zette twee nette proeven neer die goed waren voor 191 en 195 punten. Met deze punten mocht ze twee keer de 3e prijs in ontvangst nemen.

ilona

Ilona Moeken-Souman debuteerde samen met haar paard Clothilde RT in de klasse Z2. Ze behaalde een mooi score van 220 en 221 punten en de amazone mocht twee keer de 1e prijs in ontvangst nemen.


Patricia Wolters reisde dit weekend af naar Emmeloord. Ze verscheen met haar paard Bohème aan de start in de klasse Z1. Dit was voor de combinatie weer de eerste wedstrijd na een wedstrijdpauze. Patricia had een volle agenda met jureren, juryleden opleiden en de cursus volgen voor Grand-Prix jurylid. De amazone wist twee keer een 2e prijs te behalen met 60.29%

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment