PHOTO 2021 01 16 13 35 10

WEZEP -   De Mini's van WHC hebben een toernooitjes gespeeld, samen met WHC-JO-8. Het was voor de meeste mini’s de eerste keer dat ze een echte wedstrijd mochten spelen. Super spannend, maar ze vonden het super leukk. !

'In deze tijd is het belangrijk dat de kinderen lekker kunnen uitrazen. Ze hebben dan toch nog contact met leeftijdsgenootjes en zijn ook lekker buiten bezig. Op dit moment kunnen we nog nieuwe leden bij de mini’s gebruiken. De mini’s leren spelenderwijs om met elkaar om te gaan én met de bal', laat WHC weten.

 

Inmiddels zijn de Mini's  weer begonnen met trainen. Ze trainen op vrijdagavond van 18.00 uur tot 19.00 uur op het kunstgras van WHC. Jammer genoeg mogen de ouders nu niet kijken, maar de kinderenworden bij het hek opgevangen en er wordt gezorgd voor voldoende begeleiding.

Vanaf 4 jaar kunnen jongens en meisjes al meedoen met de mini's van WHC.  De kosten bedragen € 35 voor een heel seizoen. Een half seizoen kan ook, dan zijn de kosten € 17,50. Ideaal om uit te proberen of kinderen de sport leuk vinden.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Henriette Teunissen- Kroeze via jeugdcommissie@whcwezep.nl of henriette_kroeze@hotmail.com.

Inschrijven kan via de website van WHC. Natuurlijk mag je ook eerst komen kijken of je het leuk vindt of niet.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment