WHC

WEZEP -   De Technische Commissie van WHC Wezep is met hoofdtrainer Richard Karrenbelt overeengekomen het contract met 1 jaar te verlengen. Beide partijen hebben vertrouwen in elkaar uitgesproken en zijn erg content met de verlenging. 

Richard Karrenbelt heeft dit seizoen Wiljan Mossing Holsteyn opgevolgd als hoofdtrainer. Helaas is er door de genomen maatregelen nog niet erg veel gevoetbald. Bij het aanstellen van Richard Karrenbelt voor dit seizoen zijn er afspraken gemaakt om een bepaalde weg in te gaan. Daar is vanaf de voorbereiding mee gestart. In de competitie heeft WHC 1 nog maar 3 wedstrijden gespeeld. Met de voorbereiding en de bekerwedstrijden erbij zijn dat er inmiddels 12. De hand en ideeën van Richard worden steeds beter zichtbaar, zeker gezien het goede resultaat in de laatste competitiewedstrijd uit bij Blauw Wit ’34 waar met 0 – 2 werd gewonnen. Dat als basis om verder te bouwen.

Richard Karrenbelt geeft duidelijk aan erg blij te zijn met de verlenging. “Ik stap ergens in en dan wil ik graag iets neerzetten”, aldus Richard. Daar hij dit seizoen nog onvoldoende mogelijkheden heeft gekregen om iets neer te zetten, is hij blij met de kans om het volgend jaar een vervolg te geven. Richard: “Verder gaan op de ingeslagen weg. Er zijn nog voldoende mogelijkheden en er is nog veel potentie om te groeien”. Dit verder uitbouwen, gestalte geven en zo tot iets moois met elkaar te komen, is wat Richard drijft om te verlengen bij WHC. 

“Hiermee is de continuïteit ook voor het volgend seizoen geborgd. Samen gaan we verder op de ingeslagen weg en kunnen we verder bouwen aan een mooi WHC 1”, aldus Gertjan van der Wal namens de Technische Commissie van WHC. “Wij wensen Richard Karrenbelt daarbij heel veel succes en plezier”.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment