weth

OLDEBROEKNamens het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” ging Dirk Jan Grootkarzijn in gesprek met de wethouder Bob Bergkamp van de Gemeente Oldebroek. In dit interview wordt terug geblikt op 2020 en vooruit gekeken naar 2021. Uiteraard wordt ook gepraat over zijn persoonlijke ervaringen. In 2018 kwam de heer Bergkamp van Breda naar Oldebroek, van de stad naar het dorp. Hij bracht een behoorlijke bestuurlijke ervaring mee.

 

2020 is door de Covid19 een bijzonder jaar, maar desondanks zijn er ook positieve ontwikkelingen te melden in de Gemeente Oldebroek. De realisatie van een aantal prachtige sportaccommodaties zoals bij de Skeelerclub Wijhe Ruit, de binnenmanage van de Paarden Sport Vereniging Noord Veluwe, de Korfbalvereniging Rood Wit die in de Erica Terpstra Hal een onderkomen vond. Uiteraard zijn er ook zorgen, denk aan zwembad de Veldkamp en de invloed van corona op het verenigingsleven.

In dit interview zal de wethouder toelichting geven op al deze onderwerpen en ook zal hij een oproep doen om zowel rondom het zwembad als de coronaperikelen te reageren. De sport staat centraal in dit interview, want ook voor de komende jaren zijn er nog voldoende sportieve uitdagingen in de gemeente Oldebroek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment