west

OLDEBROEK – OWIOS en hoofdtrainer Wilfred Westerhuis (44) verlengen de samenwerking niet. Ondanks het aanbod voor nog een seizoen heeft Westerhuis anders besloten. In totaal is Westerhuis aan het eind van dit lopende seizoen 3 jaren hoofdtrainer geweest bij OWIOS.

Wilfred Westerhuis: “OWIOS is een fijne club en ik voel me hier thuis met een fijne spelersgroep en staf, degelijk bestuur, trouwe achterban en fantastisch faciliteiten. Ik ben trots op het feit dat ik hoofdtrainer ben van OWIOS. Ik heb een heerlijke tijd en ik wil ook graag dat dat zo blijft. OWIOS heeft een zeer stabiele spelersgroep en de vraag is of bij een 4e seizoen de prikkel Westerhuis niet is uitgewerkt. Voor het lopende seizoen gaan we er alles aan doen om daar te staan waar we horen te staan”

Afgelopen seizoen had OWIOS net de weg omhoog gevonden en stond op de 9e plaats toen het seizoen wegens corona werd afgebroken. In het huidige seizoen had OWIOS nog geen punten gepakt op het moment dat het seizoen wederom stilgelegd werd.

“OWIOS heeft met Wilfred Westerhuis een zeer ambitieuze en professionele trainer in huis Hij is zeer gedreven en stopt zeer veel tijd in zijn werk/hobby. Hij heeft de afgelopen jaren veel jeugd laten doorstromen en een herkenbare speelwijze neergezet. We zijn Westerhuis daar erkentelijk voor en waren graag een jaar doorgegaan. OWIOS gaat de komende weken op zoek naar een nieuwe, ambitieuze trainer.”, aldus OWIOS-voorzitter Jacko van den Bosch.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment