CIMG4745

OLDEBROEK - De Groenploeg van OWIOS heeft afgelopen week een cheque ter waarde van € 2.500,- mogen ontvangen uit het Rabofonds Noord Veluwe. Deze bijdrage is bedoeld is bedoeld voor de inrichting van de Loods en de kantine voor de Groenploeg welke men momenteel aan het bouwen zijn bij OWIOS. De uitreiking van de cheque vond plaats op de bouwplaats. Rabobank ambassadeur Henk Tromp overhandigde de cheque aan de Groenploeg.

Op sportpark ‘Bovenmolen’ is men reeds begonnen met de bouw van een Loods voor de Groenploeg. De gehele bouw wordt gedaan door vrijwilligers. Daarnaast hebben verschillende sponsoren hun medewerking verleend. Door de terugtrekkende lokale overheid is OWIOS zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van het sportpark. Het onderhoud wordt gedaan door de Groenploeg. Hierdoor beschikt de vereniging over steeds meer machines en materieel welke goed onderdak moeten hebben. Momenteel doen twee zeecontainers dienst als opslag, maar deze zijn volledig afgeschreven en voldoen niet meer aan deze tijd.

In de loods wordt tevens een kantine gerealiseerd voor de Groenploeg. Zo heeft men een eigen plek waar men kan schaften en koffie kan drinken. OWIOS hoopt begin van het nieuwe jaar de loods in gebruik te kunnen nemen.

Dankbaar
De voetbalverenging OWIOS is de Rabobank erg dankbaar voor de bijdrage. OWIOS bestuurslid Thijs Brink: “We hadden een loods met een eigen onderkomen voor de Groenploeg al lange tijd bovenaan ons verlanglijstje staan. Met de bijdrage van de Rabobank kunnen we de kantine en loods mooi inrichten. We zijn hier de Rabobank erg dankbaar voor.” Henk Tromp namens de Rabobank;:“Wij zijn blij dat we op deze manier OWIOS kunnen ondersteunen. Wij leveren als Rabobank graag een bijdragen aan maatschappelijke projecten. Dit is er daar één van. Ik zie dat het geld goed besteed gaat worden en wens de Groenploeg veel plezier in hun nieuwe onderkomen.”

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment