OOSTERWOLDE - Na de teleurstellende nederlaag afgelopen week tegen EZC’84 zal VSCO’61 tegen Prins Bernhard komende zaterdag op zoek gaan naar herstel. De wedstrijd begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter W. Weuring uit Westenholte.

VSCO’61 likt haar wonden na de gevoelige nederlaag van afgelopen week. Tegen het laag geklasseerde EZC’84 ging het uiteindelijk met 3-1 kopje onder. Geheel onnodig en opnieuw geen overwinning in een uitwedstrijd. Zolang de uitwedstrijden niet in winst worden omgezet, kan VSCO’61 promotie wel vergeten.

Zaterdag speelt het tegen Prins Bernhard, de nummer voorlaatst in de competitie. Nu blijkt dat uit de wedstrijd van afgelopen week het geen garantie is om tegen een laag geklasseerd team te spelen, maar het thuisvoordeel zou zeker doorslaggevend moeten zijn. Alle vijf thuisduels werden in winst omgezet, terwijl in uitwedstrijden slechts twee punten werden verzameld. Dus mag de VSCO-aanhang hopen op herstel en winst van hun team.

Prins Bernhard pakte haar zeven punten in het begin van de competitie. De afgelopen zes wedstrijden werden allen verloren. Toch verkoopt de ploeg de huid duur en wordt vaak met een minimaal verschil verloren. Het is dus nog maar de vraag of VSCO’61 haar zesde thuiswedstrijd op rij wint. De nederlaag van afgelopen week zal zeker aangekomen zijn en Prins Bernhard zal erop uit zijn om hier maximaal van te profiteren.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment