thumbnail RAINBOW TTRUCK TEAM 2020 V1.1

OLDEBROEK   – De afgelopen periode is achter de schermen bij het Rainbow Truck Team hard gewerkt om de wedstrijdtruck, de service truck en de snelle verbindingswagen gereed te krijgen voor het nieuwe seizoen. De focus was de Dakar 2021, het team wilde zich graag melden in deze rally.

Zoals Gerrit Zuurmond het altijd omschrijft: “Als je iets wilt bereiken, dan moet je een stip op de horizon zetten”. Maar in deze tijd waar gezondheid voor een ieder het belangrijkst is, heeft het Rainbow Truck Team besloten niet deel te nemen aan de Dakar Rally 2021.

Alle betrokkene realiseren zich dat momenteel de omstandigheden waar wij allen mee geconfronteerd worden de focus op familie en werk moeten liggen. Ook de beperkingen van overheidswege die ons allen treffen met betrekking tot reizen heeft hierin een rol in gespeeld. Het team wil dan ook langs deze weg alle betrokkenen, sponsoren, supporters bedanken voor de afgelopen periode. Wij vertrouwen erop dat wij jullie zeker, als de mogelijkheid er is weer persoonlijk ergens kunnen treffen. Als de omstandigheden het toelaten dan gaan wij heroverwegen welke mogelijkheden er in 2021 nog wel zijn. Wij wensen iedereen natuurlijk gezondheid toe en #StaySafe.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment