keizersveld

WEZEP -  Oude tijden doen herleven als we praten over de voormalige motorcrossbaan Keizersveld tussen Wezep en Hattem. Menig motorcrosser heeft daar zijn sporen achter gelaten in de jaren zeventig tot midden tachtig. Ook Addie Kalf (58) en Jerry Klaaysen (64) kunnen hierover meepraten. Zij hielpen met nog een groot aantal crossers en vrienden aan het opbouwen van de baan en waren ook bij de oprichting betrokken. Er moest bijvoorbeeld een bestuur komen. Kalf vertelt als eerste zijn verhaal waarna Klaaysen het geheel aanvult.

De ogen glunderen als beiden aan het praten zijn over hun passie (motorcross) en al snel komen oude foto’s voor de dag. Mooie anekdotes en namen van verschillende rijders zijn te horen uit de monden van Addie en Jerry. De heren vonden het circuit super en vertellen dat niet alleen de soloklassen van de partij waren, maar ook een zeer groot aantal zijspannen streden op deze baan om het clubkampioenschap. Beiden laten weten dat hun hart altijd verbonden blijft met Keizersveld. Dit waren tijden om nooit te vergeten geven beiden aan..

Deel 2 zal volgende week online komen nadat beiden hun verhaal hebben gedaan in het sportprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” dat elke maandagavond te horen is tussen 20.00 uur en 21.00 uur op Regioradio LocoFM .

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment