stbhatto

HATTEMERBROEK - Op een mooie herfstdag heeft STB de punten op de Boskuip weten te behouden. Een matige eerste helft, waarin STB nog enkele kansen wist te creëren, resulteerde in een 0-0 ruststand.

De tweede helft was nog nauwelijks begonnen of Hatto Heim stond al op voorsprong. Na een cruciale fout in de verdediging liep de spits van Hatto Heim alleen op het doel van Jos Kroes af. Hij faalde niet: 0-1. 1 minuut later trok Henk van Ommen na een goede pass van Ronald Winter de stand al weer gelijk. STB rook bloed en drukte door. Een paar minuten na de 1-1 viel een vrije trap van Gijs van Hulst over de verdediging. Dit was een prooi voor Henk van Ommen, die opnieuw beheerst afrondde: 2-1.

STB voetbalde vrolijk verder en dit resulteerde al snel in doelpunten. Robin Vos reageerde goed op een afgeslagen bal en volleerde de bal fantastisch in de verre hoek: 3-1. De verdediging van Hatto Heim lag nu helemaal open waardoor STB de score makkelijk kon uitbouwen. Gijs werd diep gestuurd en legde de bal opzij, zodat Ronald voor een lege goal kon inschieten: 4-1. Hetzelfde gebeurde bij het laatste doelpunt van de wedstrijd: Stan hield overzicht en legde de bal keurig opzij naar de ingevallen Robin Fuchten. Hij deed zijn plicht en tekende aan voor de 5-1.

STB heeft zich, na het zure puntenverlies tegen WHC weer herpakt, dankzij een goede tweede helft en verstevigt overtuigend haar

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment