maskers

OOSTERWOLDE  -  Afgelopen zaterdag 10 oktober heeft de supportersvereniging VSCO;61 alle spelers van de senioren heren- en damesteams alsmede het elftal JO19 mondkapjes overhandigd. Vsco’61 heeft vanaf het begin van dit seizoen al vele maatregelen genomen om de trainingen en wedstrijden veilig en zo goed mogelijk coronavrij te laten verlopen.

Tijdens de koffie werd er over de voorzorgsmaatregelen die in verband met Corona genomen moesten worden binnen het bedrijf tussen voorzitter Henk van Os en zijn zonen uiteraard ook het voetbal ter sprake. Met name bij uitwedstrijden zitten de spelers vaak met z’n vieren in de auto. In het licht van de Corona dreiging is dat natuurlijk niet wenselijk. Ook is het bij alle verenigingen nog niet zo goed geregeld als bij VSCO’61.

Wat kunnen we hier als Supportersvereniging dan nog aan bij dragen, was de gedachte. Al gauw kwam het er op neer dat je eigenlijk ook in de auto naar de uitwedstrijd mondkapjes moet dragen. Daarom heeft het bestuur van de 12e Kanarie, zoals de supporters ook wel genoemd worden besloten om middels een bliksemactie mondkapjes te regelen.

Met medewerking van Klaver4reclame uit ’t Harde en HG Printing-design uit Hattem is het gelukt om 300 fraaie mondkapjes bedrukt met het VSCO’61 logo binnen 48 uur gereed te hebben. Op zaterdag 10 oktober heeft het bestuur van de Supportersvereniging deze mondkapjes uitgedeeld op het Sportpark De Heugte in Oosterwolde.

Ze werden met dank in ontvangst genomen door de voetballers. Voor supporters en andere belangstellenden zijn de mondkapjes te koop bij een van de bestuursleden van de supportersvereniging.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment