OLDEBROEK - Afgelopen zaterdag stond er voor Heren 1 een uitwedstrijd tegen Scylla op het programma. Na een goede trainingsweek waren de mannen klaargestoomd en was er goede moed aanwezig om de eerste overwinning van het seizoen binnen te halen. Helaas kregen de Blauw Witten de motor niet tijdig aan de praat, waardoor er met 3-1 verloren werd in Wageningen.

Nog zonder de geblesseerde André Polinder, maar met Wim Boerendans uit heren 2 in de basis was opnieuw de start van Heren 1 ondermaats. Het duurde twee sets voordat het geloof in eigen kunnen aanwezig was en de overtuiging in een overwinning onderstreept werd. De eerste twee sets werden dan ook relatief kansloos verloren. Scylla bleek een jonge ploeg met een stabiele passing en een gerichte servicedruk. Maar in de derde set kreeg Blauw Wit vat op het spelletje van de thuisploeg. Er kwam geloof in de ploeg en daardoor vielen lange rally’s steeds meer uit in Oldebroeks voordeel. De derde set werd dan ook binnen gehaald. Helaas bleken de Blauw Witten niet bij machte om door te zetten in de vierde set. Blauw Wit verslapte en dat was de spreekwoordelijke nekslag. Er werden teveel fouten gemaakt waardoor Scylla set 4 opnieuw relatief eenvoudig kon binnen halen.

Het is duidelijk dat er werk is aan de winkel voor Heren 1. De mannen staan op de laatste plaats van de ranglijst. Willen de mannen de aansluiting vinden, dan zullen er punten gepakt moeten gaan worden. Aanstaande zaterdag spelen de mannen thuis tegen HVV. Kom naar de Talter en help heren 1 naar de overwinning. Uw steun kunnen de mannen zeer goed gebruiken!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment