badminton80

WEZEP  –  Het competitieseizoen voor Amptmeijer Badminton ’80 is gestart. Zaterdag 19 september mocht het eerste team Amptmeijer 1 naar Groningen om daar een wedstrijd te spelen tegen Meteoor SV in Veendam. Het team bestaat  uit Rémon van de Werfhorst, Cornel van Dorp, Vera van Dijk en Joanne Cornet. Ook dit jaar worden zij gesponsord door Amptmeijer Verzekeringen uit Wezep. De heren van Amptmeijer hadden een goede start en wisten het eerste punt te behalen. De dames van Amptmeijer wisten het goede voorbeeld te volgen en ook het tweede punt binnen te halen.

De heren verloren beide hun singel partijen, Cornel speelde nog wel een driesetter maar verloor de laatste game met 21-18. De dames daarin tegen wonnen hun singel partijen. Met een 2-4 voorsprong moesten alleen de mixen nog gespeeld worden. Vera en Rémon kwamen niet in hun gewoonlijke ritme en verloren de partij. . De mix van Vera en Rémon was spannend en de derde set moest de beslissing brengen: heel zuur maar deze werd verloren met 22-20. Joanne en Cornel wonnen hun mix. Dit resulteerde erin dat het team met 5 punten rijker weer richting Wezep kon.

 Eindstand 3-5.


Zaterdag 26 september wordt er thuisgespeeld. De wedstrijden beginnen om 13.00 uur en worden gespeeld in de Kamphal te Wezep. Kom de teams aanmoedigen er is gratis toegang.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment