BLAUWWIT

OLDEBROEK -  Na een half jaar geen officiële wedstrijd te hebben gespeeld, staat voor de volleyballers van Blauw Wit de eerste wedstrijdzaterdag van het nieuwe seizoen gepland. Diverse jeugdteams komen in actie. Ook het eerste heren- en damesteam spelen hun eerste wedstrijden. Beiden om 16:30u tegen Alterno uit Apeldoorn. Voor de teams is het interessant om te zien waar ze staan. Dames 1 promoveerde naar de eerste klasse en het verjongde Heren 1 zal zijn eerste competitiewedstrijd spelen onder de nieuwe trainer Felix Lopez.

Nadat de competitie afgelopen seizoen abrupt ten einde kwam door de coronacrisis, konden de teams buiten op het gras doortrainen. In augustus werden de trainingen in de zaal hervat en morgen staat de competitiedag gepland, waarbij de nodige coronamaatregelen in acht worden genomen. Deze zijn te vinden op de website www.blauwwit-oldebroek.nl

De eerste jeugdteams komen morgen (19 september) vanaf 10:30u in actie. De dag wordt afgesloten door Heren en Dames 1. Support is natuurlijk van harte welkom! 

Diverse seniorenteams kwamen afgelopen week al in actie. De uitslagen zijn te vinden in de Nevobo app of op de website van Blauw Wit.

Programma

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment