VSCO logo RGB

OOSTERWOLDE -  Zaterdag start de competitie van het seizoen 2020-2021. Voor VSCO’61 start dit avontuur met de uitwedstrijd tegen FC Horst. De wedstrijd op sportpark De Adelaar in Ermelo begint om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer Wesley O’Neil. Na ruim zes maanden nadat de vorige competitie abrupt werd afgebroken, start zaterdag de competitie weer voor De Kanaries uit Oosterwolde. Na lange tijd gekooid te hebben gezeten mogen ze weer hun vleugels spreiden en kunnen de remmen los. De start van de competitie seizoen 2020-2021! Hoe ongewis en onzeker de start van de competitie ook is, het doet menig sportliefhebber goed dat er weer officieel begonnen kan worden.

Hoe VSCO’61 er voor staat en hoe de krachtsverhoudingen in de competitie zullen zijn, is moeilijk te voorspellen. VSCO’61 kent een matige start van het seizoen, mede door de vele wijzigingen binnen het team. De helft van het team moet vervangen worden vanwege het vertrek van diverse spelers. In de voorbereiding bleek dat dit geen gemakkelijke opgave is.

Hoe de krachtsverhoudingen van de diverse teams binnen de competitie zijn, zullen we na een aantal wedstrijd voorzichtig kunnen opmaken. Als we naar de bekercompetitie kijken dan zien we dat FC Horst zich heeft geplaatst voor de volgende ronde, ook al is het nipt. Gestart met een knappe overwinning van 4-3 op WVF, gevolgd door een 3-1 nederlaag tegen Go Ahead Kampen en uiteindelijk een 3-3 gelijkspel tegen Heerde.

FC Horst en VSCO’61 kwamen elkaar afgelopen jaren veelvuldig tegen in competitieverband. Vanaf het seizoen 2002/2003 trad VSCO’61 maar liefst negen keer aan tegen FC Horst op De Adelaarshorst. De onderlinge resultaten zijn mooi gelijk verdeeld; driemaal winst, driemaal verlies en driemaal een gelijkspel. Mooi voor de statistieken, maar geen enkele waarde voor de wedstrijd van zaterdag. Na de wedstrijd kunnen we de eerste bespiegelingen loslaten op het nieuwe seizoen.

De wedstrijd is ook te volgen via Loco Radio met verslaggever Bert Schipper

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment