OWIOS

OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag haar eerste competitiewedstrijd op het eigen sportpark Bovenmolen tegen Unicum uit Lelystad. De wedstrijd zal om 14.30 uur beginnen en staat onder leiding van de heer B.J. Steinhauser. Na een lange periode gaat het dan eindelijk weer beginnen. Ruim een half jaar geleden was de laatste competitiewedstrijd, maar iedereen smacht om weer te beginnen. OWIOS is dit seizoen weer samen met VSCO ’61 ingedeeld in de 2e klasse G en komt weer vele oude bekenden tegen. Afgelopen seizoen stond Unicum op de 3e plek met drie punten achterstand op De Merino’s . In de andere klasse had OWIOS eindelijk de smaak te pakken met drie overwinningen en eindigde het op de 9e plaats. In de laatste twee competitieduels vielen er in Oldebroek veel doelpunten tussen OWIOS en Unicum. In het seizoen 18-19 eindigde het in 1-5 en in het seizoen 16-17 werd het 5-3.

De verwachting is dat Unicum dit seizoen één van de kampioenskandidaten zal zijn en dus bovenin zal meedraaien. De afgelopen twee seizoen eindigde Unicum al op de 3e en 2e plaats en Unicum zou graag de volgende stap willen zetten. In het bekertoernooi gaf Unicum al haar visitekaartje af en plaatste zich voor de volgende ronde. Unicum speelde gelijk tegen klassegenoot ASV Dronten (1-1), maar van 2e klasser IJVV (2-0) en van 1e klasser Hierden (3-0) werd verdienstelijk gewonnen.

Hopelijk kan OWIOS de lijn van de laatste wedstrijden voort zetten. Vorig seizoen begon OWIOS met goed voetbal, maar geen punten. Maar na de winterstop kwamen ook opeens de punten. Dit seizoen mag dat eerder beginnen. In de beker waren de resultaten wisselend, maar het veldspel werd steeds beter. OWIOS won verdiend van 2e klasser sv Epe met 2-1, maar verloor onverdiend met 3-1 van 2e klasser Be Quick ’28. Afgelopen zaterdag kon OWIOS goed meekomen met 1e klasser DOS Kampen, maar verloor uiteindelijk nipt met 2-1.

Ondanks de verschillende maatregelen van afstand houden, gaan we gelukkig weer beginnen. We gaan uit van een fantastische opening van het seizoen en hopelijk een opmaat voor een heel mooi jaar voor alle liefhebbers.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment