WhatsApp Image 2020 09 12 at 19.08.03 1024x675

OLDEBROEK -  Voor de mannen van Bakkerij Jonker – Blauw Wit is de voorbereiding op het nieuwe seizoen ten einde gekomen. De laatste oefenwedstrijd afgelopen zaterdag tegen Flash uit Nieuwleusen werd met 3-2 gewonnen.

Begin augustus hadden de mannen de trainingen in de zaal al hervat, nadat er in zomerperiode op het strand werd door getraind. Vorige week oefende Heren 1 al tegen tegen 3e divisionist Ormi uit Epe en werd er deelgenomen aan het VVH Dries van Den Berg Palingtoernooi in Harderwijk. Van Ormi werd verloren en de wedstrijden tijdens het vierkamp in Harderwijk tegen VVH 2, Sovoco 2 en Hellas werden allemaal 1-1 gelijkgespeeld, waardoor Blauw Wit op een 3e plek eindigde. Blauw Wit speelde tijdens alle oefenwedstrijden in wisselende samenstellingen zodat de nieuwe trainer Felix Lopez al zijn spelers aan het werk kon zien. Ook maakten jeugdspelers Laurence Eibrink en Ruben Schreurs hun officieuze debuut voor Heren 1.

Volgende week zaterdag (19 september) wacht voor de mannen de eerste competitiewedstrijd tegen Alterno. Aanvang is om 16:30u in de Talter.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment