Leusink Harfsen

WEZEP -  Op zondag 6 september stond op Circuit ’t Peppelenbos in Harfsen een wedstrijd voor Michael Leusink op het programma. De Wezeper crosser, die uitkomt in de 500cc cup klasse, had in de tijdtraining al door dat hij met een snel circuit had te maken. Leusink zette verschillende malen aan om een goede tijd te noteren. Hij bleef steken op een 28e tijd. In de eerste manche was Michael zo gretig tijdens de start dat hij zijn Husqvarna te vroeg liet gaan en zo tegen het hek aan tikte. Hij moest daardoor vanaf de 40e plaats zijn wedstrijd vervolgen. Daarna draaide Leusink de gashendel flink open en hij verwees menig coureur terug en kwam uiteindelijk met een 26e plaats over de finish.

Bij de start van de tweede heat stond Michael op scherp en hij wist van de vijftig rijders als 19e aan zijn race te beginnen. Een uitslag bij de beste twintig zou voor Leusink super zijn,  maar naarmate de wedstrijd zijn einde naderde kreeg hij te maken met een zeer pijnlijke arm en moest de gashendel helaas worden teruggedraaid. Michael zakte af naar en 26e positie en werd hiermee in het dagtotaal 25e .

Leusink verklaarde na afloop dat hij zeker niet ontevreden was, maar gaf ook aan dat er nog veel werk aan de winkel is. ‘Een plek bij de top twintig zou mooi zijn en dat zal ik gaan proberen te realiseren op zaterdag 19 september in Oss op circuit De Witte Ruys Heuvel.’

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment