19853C78 AEA2 42C0 8B9C EFB81E3D40A1

WEZEP -   Sinds kort worden er weer paardenevenementen georganiseerd. De leden van de Heuvelruiters maken hier dankbaar én succesvol gebruik van!

Pony's

Yasmin Westerink was dit weekend te vinden op de subtop meerdaagse in Tolbert. Zij startte haar pony Brasil in de klasse Z2 dressuur. De combinatie wist op de kadervorming de 7e prijs te winnen met 67,714%. 

Quiana Altena startte haar twee pony’s Doc en Florian op de springwedstrijd in Bunschoten. Ze wist met beide pony’s het oranje lint op te halen. Het lukte haar met Doc in de klasse B/B en met Florian in de klasse L/DE.

Paarden

Faye Reintsema kwam met haar Zarina W van start in Zwolle. De combinatie reed een prachtige proef die goed was voor 217,5 punten. Hiermee mocht Faye het zilver ophalen in de klasse Z1/Z2. Dineke van ’t Hul startte haar Lexington in de klasse B. Dineke reed 202 en 197,5 punten bij elkaar en wist de rubriek twee keer te winnen.

Jeanne Meijer (foto) en Femke van Triest waren afgelopen weekend in Hattem te vinden waar een dressuurwedstrijd voor paarden werd georganiseerd. Femke van Triest startte haar Hadassa W in de klasse B. Zij reden 204,5 en 194,5 punten bij elkaar en wonnen de 2e en 3e prijs. Jeanne Meijer kwam met haar Double Coloured Cato van start in de gecombineerde klasse L1/L2. De combinatie werd tweemaal derde met tweemaal 205,5 punten. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment