unicum

OLDEBROEK – OWIOS speelde met 0-0 gelijk op het eigen sportpark Bovenmolen tegen het hooggeplaatste Unicum Lelystad. In een wedstrijd met veel strijd, maar weinig echte kansen was OWIOS tevreden met het punt.

Het verrassend goed presterende Unicum kwam bij OWIOS om de eerste uit-overwinning bij te schrijven. Unicum had meer balbezit dan OWIOS, maar bij OWIOS stond de verdediging echter als een huis en met name de backs, Arjan Boon en Ricardo van Hooren beten zich vast in de tegenstander. Veel kansen over en weer waren er niet te noteren. De grootste kans voor OWIOS was 5 minuten voor rust. Een mooie pass van Erik van Haagen op Cornell Balk en met een mooie passeerbeweging zette Cornell Balk zichzelf vrij voor doelman Mike Schoonheim. De doelman behoedde zijn ploeg echter voor een tegendoelpunt.

De eerste kansen in de tweede helft waren voor Unicum. Eerst blokte Hendri Nagelhout met uiterste krachtinspanning de schot op doel en een minuut later een ouderwetse scrimmage voor het doel van OWIOS. Unicum kreeg geen moment de tijd om op het doel te schieten. Indien OWIOS er uitkwam stond daar keeper Mike Schoonheim attent te keepen. Tien minuten voor tijd kwam OWIOS bijna op achterstand. Een fantastische vrije trap van Unicum werd door keeper Matthijs Kuiper met de vingertoppen aangeraakt en belandde op de kruising. In blessuretijd sloeg de vlam in de pan, maar de goedleidende scheidsrechter Jan van Dijk suste het geheel zonder gele kaarten. De wedstrijd eindigde zoals het begon in 0-0.

Volgende week zaterdag speelt OWIOS uit tegen VIOS Vaassen om 14.30 uur.

Opstelling OWIOS: Kuiper, Boon, Nagelhout, Snoek, Van Hooren, Mensink, Van Haagen, Van ’t Hul, Balk (70. Scheffel), Veldhoen, Van den Hul

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment