Jurjan

WEZEP - In Hierden werd er dit weekend een springwedstrijd voor paarden georganiseerd. Jurjan Bloem kwam met zijn paard Coconut uit in de klasse L. De combinatie wist een 2e prijs te behalen. Carlijn Vaessen reisde af naar Oirschot om deel te nemen aan een selectiewedstrijd van de KFPS. Ze kwam met Kop Jansen Google uit in de klasse L2 dressuur. De proeven werden beoordeeld met 203 en 206 punten. Dit was goed voor twee keer de 1e prijs. 

Dit weekend stond de selectiewedstrijd voor de Kring NOV op het programma. Deze werd in Hulshorst verreden. Enkele leden wisten hier goede resultaten te behalen. Lynn van Beek verscheen aan de start met haar pony Pandoer. Samen kwamen ze uit in de klasse B cat. A/B. Er werd een goede proef neergezet en de jonge amazone was tevreden. De proef was goed voor 183 punten en de 2e prijs.

Marilene van Beekhuizen was ook van de partij op dit concours. Samen met haar pony Esmee kwam ze uit in de klasse M1/M2 cat. C. Ze behaalde een 1e prijs en haar proef was goed voor 190 punten.

Janiek Boeve ging van start om in twee klassen dressuur selectie te rijden. In de klasse M1 cat. D/E had hij met Ysseldijk’s Applaus, na een zeer nette proef gereden te hebben 194 punten. Dit was goed voor de 3e prijs. Ook in de L1 cat. D/E ging het goed. Zijn pony Sundancer was zeer goed op dreef en wist met het mooie puntenaantal van 201 de overwinning te behalen.

Julia Vrolijken ging met haar pony King William van start in de klasse M2 cat. D. De proef was goed voor 188 punten. Met dit resultaat mocht de amazone de 1e prijs in ontvangst nemen. Gisteren ging de combinatie van start op een selectiewedstrijd van de Felix Accountants Dressuur Cup. De amazone mocht zich twee keer als eerste opstellen. De proeven waren goed voor 199 en 203 punten.

Carlijn Vaessen startte in Hulshorst met haar beide ponies voor het eerst in een nieuwe klasse. Met haar High Flown’s Orlando kwam ze uit in de klasse Z1. Er werd een nette proef neergezet en dit was goed voor 210 punten. Hiermee werd de 1e prijs behaald. Met Woodstock kwam de amazone uit in de klasse Z2. Er werd een score van 68% behaald. Dit bleek uiteindelijk goed voor de 1e prijs.

Yasmin en Babet Westerink verreden ook hun selectiewedstrijd in Hulshorst. Yasmin kwam met haar pony Prince uit in de klasse B cat. C. De combinatie wist deze rubriek te winnen met 172 punten. Babet kwam met haar pony Ravel uit in de klasse M2 dressuur. De proef was goed voor 183 punten en de 3e prijs.
Esmee Westerink was dit weekend op een springwedstrijd in Zeewolde te vinden. Met haar pony Cupido kwam ze uit in de klasse L. Ze wist in het progressieve parcours een snelle tijd neer te zetten wat goed was voor de 1e prijs. Esmee kwam met haar andere pony, Adje, uit in de klasse M. Hier wist ze zowel het klassieke parcours als het progressieve parcours te winnen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment