start seizoen

Aanstaande zaterdag 5 september staat voor het vlaggenschip van Rood-Wit de eerste competitiewedstrijd op het programma. Na weken van voorbereiding gaat het aanstaande zaterdag eindelijk om de punten. Barbara Toebast heeft haar team samengesteld en met vijf dames en vijf heren begint ze aanstaande zaterdag aan de competitie, thuis tegen Sparta Nijkerk. Dit is gelijk een uitdaging op papier, want Sparta Nijkerk is één van de titelkandidaten in deze poule.

Rood-Wit kijkt uit naar zaterdag als ze de Nijkerkers mogen ontvangen op de Brink in Wezep. De reserves van Rood-Wit spelen om 14.30 uur tegen de reserves van Sparta Nijkerk en om 16.00 uur is het de beurt aan het vlaggenschip van Rood-Wit. De spelers die het gaat doen voor Rood-Wit 1 zijn: Marijke Ramaker-Drolenga, Carole van Loo, Eva Groeneveld-Kwakkel, Corine André, Elkie van Keulen, Matthijs Pauw, David André, Corné Kevelam, Nikay van Keulen en Pepijn Smit.

Rood-Wit 1 heeft een goede voorbereiding gehad, alleen Carole van Loo heeft zich afgelopen weekend geblesseerd waardoor ze waarschijnlijk aanstaande zaterdag nog niet in actie komt. Benieuwd naar Rood-Wit 1? Kom ze aanstaande zaterdag aanmoedigen om 16.00 uur tegen Sparta Nijkerk.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment