WEZEP - WEZEP – De zevende wedstrijd van het badmintonseizoen is zaterdag 22 november gespeeld door het eerste team van Badminton ’80. Dit houdt in dat de helft er inmiddels alweer op zit. Het team speelde deze dag thuis in De Kamphal tegen het vierde team van Inside. Door de winst van 6-2 blijft het team op de tweede plaats in de poule staan. Deze dag markeert ook de eerste wedstrijd die het team in het nieuwe tenue, gesponsord door i4audio, speelde.

Er werd gestart met de herendubbel. In de eerste set zaten de heren Scholten en Van Dijk nog niet helemaal in hun spel. Toch wisten zij de eerste set op het nippertje binnen te slepen. In de tweede set waren ze beter op elkaar ingespeeld en liep het spel voortvarend. Zo werd het eerste punt binnengehaald. Toen mochten de dames eens laten zien wat zij in huis hadden. Aan het begin van de eerste set moest eerst de rust even worden gevonden bij de dames Barneveld en Van Dijk. Toen dat eenmaal gebeurd was, liep het spel goed. In twee sets werd de winst binnen gesleept.

Vervolgens gingen de heer Van Dijk en dame Van Dijk gingen tegelijk van start met de singels. Beiden wouden zij graag optimaal gebruik maken van de gehuurde zaaltijd en speelden een drie setter die gelukkig in winst voor Badminton ’80 eindigde. Met een 4-0 voorsprong konden Scholten en Barneveld beginnen met hun singels. Ook zij beiden speelden een goede driesetter. Alleen kwamen zij beiden net iets te kort om het punt voor Badminton ’80 binnen te slepen.

Met een 4-2 voorsprong zijn wij gestart met de mixen. De eerste mix werd gespeeld door de beide Van Dijks, zij speelden een goede partij en wonnen gemakkelijk binnen twee sets. Scholten en Barneveld speelden de tweede mix. De eerste set haalden zij netjes binnen. In de tweede set kregen zij iets meer tegenstand maar wisten zij hun tegenstander op een goede wijze uit te spelen.

Het tweede team speelde uit tegen Badge en heeft ook met 2-6 gewonnen. Het derde team heeft met 7-1 uit verloren van Hoevelaken. Het vierde team heeft thuis met 3-5 verloren van Hoevelaken. Het herenteam was deze week vrij. Het jeugdteam ten slotte heeft de uitwedstrijd tegen Hercules Utrecht gewonnen met 2-6.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment