OOSTERWOLDE - VSCO’61 wacht nog steeds op haar eerste uitoverwinning. Tegen het laag geklasseerde EZC’84 werd een pijnlijke 3-1 nederlaag geleden na een 0-1 ruststand. Met de rust leek dan ook geen vuiltje aan de lucht, maar de Kanaries kwamen bedrogen uit.

Het afscheid nemen van hoofdtrainer Stephan Panman had dan toch uiteindelijk het beoogde schokeffect voor EZC’84 . VSCO’61, de eerste helft veel sterker, nam onvoldoende afstand van de tegenstander. Jan van ’t Oever kreeg een goede kans, maar zag de bal tegen medespeler Martijn Pluim afketsen. EZC’84 speelde via de counter en kreeg twee mogelijkheden via Harrold van Essen en Melvin Ireeuw, maar kwamen niet tot scoren. Na 30 minuten scoorde Jan van ’t Oever de 0-1 voor VSCO’61 op aangeven van Martijn Pluim.

De tweede helft was het wachten op de 0-2 en VSCO’61 kreeg kans op kans. Aan de andere kant moest VSCO’61 beducht blijven op de loerende tegenstander op het plaatsen van een counter. In de 64e minuut werd slordig spel in het hart van de defensie genadeloos afgestraft. Dennis Evers was uiteindelijk de maker van het doelpunt (1-1). Ook hierna kreeg VSCO’61 nog enkele grote kansen, maar vooral Martijn Pluim was niet gelukkig in de afwerking.

In de slotfase wist EZC’84 de Kanaries definitief over de knie te leggen. Eerst via een strafschop na een ongelukkige handsbal van Rick Sleurink, wat hem rood kostte, en een fraaie boogbal van Edgar Hanekamp die de eindstand op 3-1 bepaalde. Een beschamende nederlaag van VSCO’61 dat opnieuw in een uitwedstrijd niet wist te winnen en daardoor op geen enkele wijze aanspraak kan maken om mee te doen om promotie naar de tweede klasse.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment