foto staf

WEZEP - Met het vertrek van Jacky en Guido stond Rood-Wit voor een flinke kluif om de trainersstaf voor de selectie rond te krijgen. Dit is prima gelukt! Eind juni werden de contracten getekend en is de sportieve leiding van de selectie compleet. Met Barbara Toebast, Lisette van ’t Hul en Harold Nagel staat er een ijzersterk team. Met dit enthousiaste team kiest de club heel bewust voor stabiliteit en ambitie richting de toekomst met als uitdagende doelstelling de 1e klasse. Na promoties van de 4e naar de 3e en naar de 2e klasse in de afgelopen jaren mag dat met recht als ambitieus beschouwd worden.


Rood-Wit is verheugd dat zij de trainersstaf vanuit de eigen gelederen kan bemannen. Een mooi resultaat van de groei die de vereniging heeft doorgemaakt. De complete trainersstaf is als jeugdlid bij Rood Wit opgegroeid en staat symbool voor de hechte band die de vereniging kent.

Hoewel dit haar eerst aanstelling is als hoofdtrainer heeft Barbara haar sporen binnen Rood Wit al ruimschoots verdiend. Na de vereniging als dragende speelster naar het huidige niveau gebracht te hebben volgt een nieuwe stap in haar carrière als hoofdtrainer van de selectie.. Er is vrijwel geen speler binnen de vereniging die haar nog niet als trainer heeft meegemaakt in een van de jeugdteams. Dit geldt overigens voor het hele drietal.

Met Harold is ook het 2e ijzersterk ingevuld. Harold is een vaste kracht binnen de vereniging, maar heeft ook zijn sporen bij andere verenigingen als trainer ruimschoots verdiend. Last but not least completeert Lisette de staf. Minstens zo belangrijk, veelal op de achtergrond opererend verzorgt zij o.a. het relationele gedeelte van het trainersaspect. Een rots in de branding waarop in het heetst van de strijd altijd op teruggevallen kan worden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment