toertocht

OLDEBROEK - Atb-vereniging-Oldebroek organiseerd voor de 13e keer op zaterdag 29 november a.s. haar jaarlijkse ATB-veldtoertocht. De tocht trekt ieder jaar weer honderden enthousiaste mountainbikers naar Oldebroek. De tocht is prima geschikt voor jong en oud en ook in 2014 is het zeker de moeite waard om aan deze prachtige tocht deel te nemen. De toertocht leidt de deelnemers via ‘t Loo naar de Bargen en vervolgens slingert de route door diverse bospercelen en natuurlijke hindernissen. Via Mulligen worden de deelnemers naar landgoed Zwaluwenburg geleid en via het ‘verbrande bos’ komt met aan in ‘t Harde.

Bij de verzorgingspost in ‘t Harde kan de inwendige mens versterkt worden voor het 2e deel van de tocht. Via mooie singletracks worden de deelnemers teruggeleid langs het Landal park Landgoed ‘t Loo naar de bossen rondom het Utrechts buitencentrum.Sportpark Stuivezand: Het laatste stuk van de route leidt via landgoed Oldhorst en het Boerenbos.

Als afsluiting fietsen de deelnemers nog over de baan op het Sportpark Stuivezand. De route kent veel afwisseling van terrein en ondergronden.Deelnemers kunnen kiezen tussen een route van 25 of 45 kilometer.

Inschrijven is mogelijk in de kantine van de ATB-vereniging-Oldebroek op sportpark Stuivezand aan de Sportlaan1 op ‘t Loo. Je kunt je inschrijven van 09.30 uur tot 11.00 uur. Voor jeugd tot en met 15 jaar is deelname aan de Oldebroeker Veldtoertocht gratis.

Meer informatie vindt u op www.atb-vereniging-oldebroek.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment