Boni1

OOSTERWOLDE - Zaterdag 15 november zijn de spelers van zes jeugdteams van VSCO’61 in actie geweest bij de Boni Supermarkt in Elburg om de Jeugdsponsoractie van de Boni te ondersteunen. Vanuit VSCO’61 was op het plein voor de Boni het springkussen en het scoredoek opgesteld. De jeugd die met hun vader of moeder naar de Boni kwam om boodschappen te doen mocht gratis van het springkussen gebruik maken. De wat oudere jeugd kon gratis deelnemen aan het schieten op het scoredoek. De vijf hoogst scorenden ontvangen van VSCO’61 een mooie leren voetbal.

Elk van de zes aanwezige teams van VSCO’61 heeft een uur de acties van VSCO’61 bij de Boni ondersteund. De aanwezige spelers werden verdeeld in het begeleiden en registreren van het schieten op het scoredoek, bij het springkussen staan om de kleintjes te begeleiden en in de Boni met het vriendelijk overreden van mensen om hun muntjes in de spaarbuis van VSCO’61 te doen. Het werd een enorm succes. Nog nooit hebben bij de Boni-actie in Elburg zoveel muntjes in één spaarbuis gezeten als nu, kortom de spaarbuis van VSCO’61 was tot de nok toe gevuld.

De vijf prijswinnaars van het schieten op het scoredoek krijgen ieder een leren bal thuisbezorgd (of kunnen die af komen halen VSCO’61 als dat beter past). Dit zijn: M. Mulder (100 punten), W. Bovendorp (35 punten), W. van ’t Hul (35 punten), P. Vierhuis (30 punten) en G. van de Kamp (25 punten).

In de totaalstand van de Jeugdsponsoractie bij de Boni supermarkt in Elburg staat VSCO’61 inmiddels met een niet meer in te halen voorsprong aan kop. Deze actie duurt nog t/m dinsdag 25 november.

Boni6

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment