HATTEMERBROEK - De allereerste zaterdagmatch werd vorig jaar gespeeld op 14-09-2013 en wel tegen de tegenstander van morgen CSV'28 3. De wedstrijd stond bol van de spanning. Er moest 's morgens nog met man en macht gewerkt worden om het veld enigszins bespeelbaar te krijgen. Alles was toch op tijd gereed voor een groot feest, maar CSV28 gooide roet in het eten door STB direct in de eerste wedstrijd klop te geven met 1-3.

STB had de ultieme kans om op voorsprong te komen, maar helaas Ronald Winter kon vanaf 11 meter niet de bal binnen de palen krijgen. De knal tegen de paal galmt nog na op De Boskuip. Jelle van Beek tekende voor de eretreffer, maar helaas counterde CSV28 zich naar een 1-3 overwinning.

STB heeft gaandeweg het seizoen de draad toch aardig opgepakt en de nodige punten bij elkaar gesprokkeld. Momenteel staat het team op een 4e plek in de ranking, de hoogste klassering voor STB dit jaar. CSV'28 staat onderin net boven VSCO5.

Wegspoelen van de eerste nederlaag zal niet meer lukken, maar een overwinning leidt STB mogelijk naar een 3e plaats. In de beker werd de halve finale bereikt. Waarmee de doelstellingen van Coach Robin Fuchten en elftalbegeleider Tonny Vos ruim zijn behaald.

Dus voor de laatste keer dit seizoen: Zet'm op jongens!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment