hulmajo

WEZEP -Tijdens de gebruikelijke afsluiting van het seizoen voor de zomervakantie werden er 5 dames gehuldigd voor 5 jaar, 10 jaar, 20 jaar en 25 jaar lid bij Majofique. Het was de bedoeling dat Majofique een uitvoering zouden geven in de Kamphal i.v.m. de bijzondere huldigingen. Helaas gooide Corona de handdoek in de ring. Het werd nu een klein feestje onder de leden. Samen eten, leuke dingen doen en de huldiging. De huldiging werd gedaan door instructrice Gerda Spaan. Zoals bij iedere huldiging las Gerda een gedicht voor.

Als eerste waren Aylaine Spaan en Kim Spaan aan de beurt. Beide 5 jaar lid bij Majofique, maar beide twirlen al 16 jaar. Voordat de dames bij Majofique kwamen, twirlden zij bij Excelsior Oostendorp. Nee, het zijn geen zusjes, maar hele verre familie. Kim helpt haar moeder met het maken van routines en met lesgeven, ook Aylaine helpt met de solisten lesgeven en zit ook in het bestuur. Zij kregen een XXL wijnglas met inscriptie, een oorkonde en een roos. Daarna kwam Leonie Schreurs naar voren voor haar 10 jarig lidmaatschap. Dit was tevens een afsluiting voor haar, omdat zij er helaas mee gaat stoppen. Leonie kreeg een spiegel met inscriptie en ook een oorkonde en een roos. Jolanda van Gelder is al 20 jaar bij de vereniging, eerst als lid en nu medecoach en bestuurslid. Zij kreeg uit handen van Gerda een mooi windlicht met inscriptie, een oorkonde, een bon voor de sauna en een bos bloemen.

Gerda riep gelijk de hulptrainsters Jolanda van Gelder, Jaqueline vd Berg, Aylaine Spaan en Kim Spaan naar voren. Zij kregen een waardebon voor het helpen met lesgeven.

Toen nam Jolanda het woord en Gerda kwam naar voren. Gerda is nu 25 jaar instructrice bij Majofique. Jolanda las een mooi gedicht voor en werd verrast met handkusjes van de leden. Verder kreeg zij een karaf met inscriptie, een oorkonde, een saunabon en een bos bloemen. Een bijzondere afsluiting voor de zomervakantie, die zullen wij niet gauw meer vergeten. Ondanks de corona was het een geslaagd feestje.

 

Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond, een kijkje nemen. Buiten trainlocatie is Middeldijk 12 te Hattemerbroek (Als het weer mag: binnen locatie in de Erica Terpstrahal te Wezep) vanaf 18.00 uur.  Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment