pc

OOSTERWOLDE - Op sportpark De Heughte ontvingen de jonge F-pupillen van VSCO'61 zaterdagochtend uit handen van PC Elburg directeur Jan van de Heuvel en ICT-er Bas Meeuwsen prachtige rugtassen. In totaal zijn er maar liefst 50 F- pupillen en dus werd er eenzelfde hoeveelheid tassen beschikbaar gesteld door de sponsor. PC Elburg uit Elburg heeft deze geweldige sponsoring mogelijk gemaakt en werd door Jeugdsecretaresse Erica Spijkerboer van VSCO'61 hartelijk bedankt, waarna een fraai bloemstuk als blijk van waardering werd aangeboden.

Het was een feestelijke gebeurtenis op sportpark De Heughte. Naast de overhandiging van de speciaal ontworpen rugtassen, was er voor de F-pupillen ook patat en ranja. Door deze rugtassen kunnen deze jeugdige spelers hun voetbalspullen eenvoudig en veilig meenemen. Gevaarlijke situaties zoals tassen op het stuur en onder de snelbinders zijn verleden tijd. De F-pupillen krijgen hierdoor ook een mooie uniforme uitstraling.

Het logo van PC Elburg komt wat betreft de kleuren helemaal overeen met de clubkleuren van VSCO'61 wat prachtig tot zijn recht komt op de rugtassen. PC-directeur Jan van de Heuvel en ICT-specialist Bas Meeuwsen overhandigden het eerste exemplaar symbolisch aan de F-pupillen Shirley van Brummen en Boris Mulder. Hierna vond de fotoshoot plaats, waarna Erika Spijkerboer namens de jeugd van VSCO'61 de rugtassensponsor heel hartelijk bedankte en hen een fraai bloemstuk overhandigde.

Het succesvolle VSCO'61 F3 (4-1 winst op Hattem) had jammer genoeg vertraging opgelopen en kwam te laat voor de groepsfoto, maar werd later alsnog met PC Elburg op de foto gezet. VSCO'61-sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger bedankte de sponsor voor het royale en sportieve gebaar en wenste het bedrijf veel zakelijk gewin toe. De F-pupillen waren allen buitengewoon blij met hun nieuwe rugtas en maakten dat kenbaar met een groot en luid applaus.

PC Elburg is een groeiend bedrijf dat zich richt op de particuliere en zakelijke markt. Voor aankoop van computers, laptoppen en randapparatuur is PC Elburg Computerspeciaalzaak het adres, terwijl PC Elburg ICT services zich richt op de servers, netwerken en websites voor het midden- en kleinbedrijf.

De rugtassensponsor van de F-Pupillen van VSCO'61 is te vinden op:

PC Elburg Computerspeciaalzaak / PC Elburg ICT services
Vooronder 2
8081 NK Elburg
T: 0525 - 690 625 (CSZ)
T: 0525 - 744 051
E: info@pcelburg.nl
www.pcelburg.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment