WTC

WEZEP - Vanwege de Corona is het Ma-Koi club dubbel toernooi het eerste tennistoernooi dat dit jaar wordt georganiseerd op het Wezepse Tennispark Het park van de Wezepse Tennisclub is inmiddels toegankelijk voor alle leden en zij kunnen dus weer tennissen. Hier wordt volop gebruik van gemaakt ondanks enkele beperkingen en instructies.

In de afgelopen periode is er door verschillende commissies voor gezorgd dat het park en de banen er  voortreffelijk bijliggen. Er is o.a. groot onderhoud gepleegd en de baanverlichting is vervangen door duurzame Ledverlichting waardoor er op energiekosten veel wordt bespaard.

Van 1 juli tot en met 5 juli zal het Ma-Koi clubdubbel toernooi plaats vinden. Een gemengd dubbel toernooi op leeftijd en niet op speelsterkte. Dit betekent dat echtgenoten/partners samen kunnen spelen of vader/moeder en zoon/dochter.

In de 17+ en 35+ categorie kun je dus heel onverwachte koppels tegenkomen. De finales en prijsuitreiking vinden plaats op zondag 5 juli. De prijzen worden uitgereikt door Richard Verhulst van Ma-Koigespeeld.

Inschrijven kan voor de leden van de Wezepse Tennisclub tot 26 juni a.s.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment