OLDEBROEK - De jaarlijkse sportverkiezingsavond van de Gemeente Oldebroek wordt op vrijdag 30 januari 2015 gehouden in het clubgebouw van OWIOS in Oldebroek. Na jarenlang, en naar volle tevredenheid, de sportverkiezingsavond te hebben gehouden in het clubgebouw van WHC heeft het Stichtingsbestuur er voor gekozen om, daar waar mogelijk, jaarlijks te wisselen van locatie. Zo wordt nog meer benadrukt dat het een sportverkiezing is voor de gehele gemeente Oldebroek.

Indienen sporthelden

Tijdens de sportverkiezingsavond worden jeugdige talenten gehuldigd die een bijzondere sportprestatie hebben neergezet. Daarnaast wordt de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2014 bekend gemaakt. Namen hiervoor kunnen ingediend worden tot uiterlijk 9 december 2014.

Erepenning sportvrijwilliger

Nieuw is dat de Gemeente Oldebroek de erepenning van de Gemeente Oldebroek toekent aan de clubman en/of clubvrouw van het jaar 2014. Ook daarvoor kunt u namen indienen met bijbehorende motivatie eveneens tot uiterlijk 9 december 2014.

Aandacht gehandicaptensport

Ook nieuw is dat er met ingang van dit jaar aandacht wordt geschonken aan sport door mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Hiervoor wordt een trofee beschikbaar gesteld. Als u een sportman, sportvrouw of sportploeg kent die volgens u hiervoor in aanmerking komt, kunt u deze met bijbehorende motivatie opgeven. Het gaat hier niet zo zeer om de sportprestatie alleen, maar vooral om het beoefenen van de sport.

Voorlees module website

Vanaf begin december dit jaar zal het mogelijk zijn om niet alleen de informatie op de website www.sportverkiezing.com door te lezen, maar ook voor te laten lezen. Voor mensen waarvoor lezen moeite kost, is het dan mogelijk om de informatie op de website voor te laten lezen.

Opgave sporters en clubvrijwilliger

Een ieder wordt uitgenodigd om voor 9 december 2014 sporters en vrijwilligers die volgens u in aanmerking komen voor de nominatie voor de sportverkiezing op te geven via info@sportverkiezing.com.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment