marco

WEZEP - De twirlsters van Majofique zijn super blij met een onverwachte sponsor die het mogelijk heeft gemaakt dat het trainen een stuk comfortabeler gaat voor de leden. Na ruim drie maanden niet te hebben kunnen trainen in verband met corona, mochten de dames weer aan de slag. Het trainen mag echter alleen buiten plaatsvinden. Na twee keer trainen op asfalt, waarbij de rolls op de grond en koprollen enz. eigenlijk geen optie waren, kwam naar voren dat de dames daarvan zere knieën en ruggen kregen. Het bestuur heeft daarom  samen met de instructrices een oplossing  geprobeerd te vinden.

Na een telefoontje met Derco Bonthuis, eigenaar van Marco Marknesse Woonadviseurs te Marknesse, was het gelijk geregeld. Hij wilde de vereniging graag sponseren met een groot nieuw stuk vinyl.  Het trainen op vinyl bleek een uitkomst. De dames hebben alle tricks weer kunnen doen.

 Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen. Buitentrainlocatie is Middeldijk 12 te Hattemerbroek (Als het weer mag: de binnenlocatie is de Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur.  Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment