rw

WEZEP - Aanstaande zaterdag staat de eerste thuiswedstrijd voor Rood-Wit op het programma. De allereerste thuiswedstrijd van 8 november was helaas afgelast wegens omstandigheden bij de tegenpartij. Vorige week werd de eerste wedstrijd in de zaal overtuigend gewonnen door de Wezepers. In en tegen Joure werd er met 12-19 gewonnen. Een overtuigende uitslag die ook meer dan terecht was, Joure kwam er geen moment aan te pas. Deze week staan alle gezichten weer op scherp voor aankomende zaterdag. Dan wordt de eerste thuiswedstrijd gespeeld in de Erika Terpstrahal.

Om 19.15 uur zal de wedstrijd starten tegen de ploeg uit Nieuwleusen: ‘d Ommerdieck 1. Op het veld kwamen de Wezepers ook al in actie tegen ‘d Ommerdieck. Er werd toen een nipte overwinning geboekt thuis op de Brink. ‘d Ommerdieck is een lastig te bespelen ploeg. Ze zijn onvoorspelbaar en schieten soms uit alle hoeken en gaten raak. Als Rood-Wit weer net zo scherp en gefocust is als afgelopen zaterdag dan moeten de twee punten in Wezep blijven. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden. Het eerste team wordt aanstaande zaterdag gesteund door het Team van de Week, dat is voor aanstaande zaterdag de E2 van Rood-Wit. Balsponsor voor zaterdag is Amé computers en ook de Red & White chilipeppers zullen weer van de partij om het eerste naar de overwinning te helpen. Voor en tijdens de wedstrijd zal er nog een verloting worden gehouden, dus neem je portemonnee mee en win leuke prijzen!

Voor de wedstrijd van het eerste komen alle drie de junioren teams in actie en ook nog de E4 van Rood-Wit. Het programma start zaterdagmiddag om 14.15 uur in de Erika Terpstrahal en eindigt om 19.15 uur met de wedstrijd Rood-Wit 1 – ‘d Ommerdieck 1.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment