stbernie

HATTEMERBROEK - SMIT heeft op het STB zomeravondtoernooi goede zaken gedaan, door de STB recreanten te verslaan: 3 – 5. Na een knotsgekke eerste helft stond er een 3 – 3 tussenstand op het scorebord. Nadat Harm van Weeghel SMIT nog op een 0 – 1 voorsprong had gezet, zette Rene Kroes met 2 doelpunten STB op voorsprong. Gerben Berghorst kreeg een uitgelezen kans om STB van 11 meter op voorsprong, maar zijn slappe inzet werd gekeerd. Toen Patrick Mensink STB met een snoeiharde vrije trap op een 3 – 1 voorsprong zette, leek STB op roze te zitten. Het tegendeel bleek waar, want met 2 treffers van Harold van de Beek poetste SMIT nog voor de rust de achterstand weg.

Kijk HIER voor een fotoverslag

De 2e helft was in handen van SMIT en het was wachten op hun voorsprong. Nadat met kunst- en vliegwerk enkele malen een doelpunt was voorkomen, schoot Willian van de Spek SMIT halverwege de 2e helft naar een 3 – 4 voorsprong. STB probeerde het nog wel, maar grote kansen bleven uit. Harold Ponstein besliste kort voor tijd het duel en zo eindigde het duel in 3 – 5 overwinning voor SMIT. Domper op deze wedstrijd was een, op het oog, zware blessure van SMIT speler Rinze Kaatman in de laatste minuut, geheel uit het niets. Met deze overwinning is SMIT verzekerd van de halve finale.

Score verloop: 0 – 1 Harm van Weeghel, 1 – 1 Rene Kroes, 2 – 1 Rene Kroes, 3 – 1 Patrick Mensink, 3 – 2 Harold van de Beek, 3 – 3 Harold van de Beek, 3 – 4 Willian van de Spek, 3 – 5 Harold Ponstein.

Voor het resterende programma, zie: www.stbwezep.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment