Banner Clubmagazine Maart2020

OOSTERWOLDE - Door de maatregelen rondom de coronacrisis, zoals de sluiting van het sportpark en het stilleggen van de competities, heeft voetbalvereniging VSCO’61 een speciale website gelanceerd waarop het clubmagazine ‘Op de Heughte’ gelezen kan worden. Omdat onbekend is wanneer de maatregelen versoepeld worden, heeft de vereniging besloten het eerste exemplaar van 2020 digitaal beschikbaar te stellen voor alle leden, supporters en sponsors.


Het clubmagazine van VSCO’61 vierde afgelopen jaar haar 50-jarig jubileum. Niet eerder werd het cluborgaan digitaal uitgegeven. “Gezien de omstandigheden kan het magazine niet op de gebruikelijke manier worden verspreid onder de leden en sponsoren. Omdat we iedereen die de club een warm hart toedraagt toch ‘op de heughte’ willen houden, hebben we daarom gekozen voor deze digitale variant”, vertelt Rinze Kaatman van VSCO’61. Het magazine is te vinden op www.vscomagazine.nl.

De eerste editie van de 51e jaargang kan via deze speciale website worden gelezen op smartphones, tablets en de normale computer. Voorlopig gaat het om een eenmalige actie, zo licht bestuurslid PR & Communicatie Kaatman toe: “We hopen dat de volgende uitgave op de traditionele manier kan worden verspreid. Met deze website hebben we in ieder geval een alternatief achter de hand, waarop meerdere edities van het clubmagazine zijn te vinden. Bovendien is het magazine op deze manier voor een grotere doelgroep beschikbaar.”

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment