HATTEM - Het was de vraag of de Hattemse waterpoloheren van Z&PC Hatto-Heim het harde werken wat ze lieten zien in de vorig wedstrijd, weer konden opbrengen. De wedstrijd van zaterdag 15 november tegen de koploper “de Houtrib” uit Lelystad, zou op voorhand een zware wedstrijd worden gezien de statistieken. De eerste periode liet het heren 1 team goed waterpolo zien en konden goed mee komen.

Het scoreverloop ging gelijk op en aan beide kanten werden er regelmatig mensen uit gestuurd wat leidde tot een aantal overtal situaties die door de heren van Z&PC Hatto-Heim werden benut. Met twee treffers van Van Grootheest en een van Geijssen ging de tweede periode van start met een 2-3 voorsprong voor de Hattemers. Aan het begin van de tweede periode ging het nog gelijk op. Maar al gauw werden er door de Hattemse heren een aantal fouten gemaakt waaruit gescoord werd. Ondanks een treffer van Uyt de Boogaardt kwamen de heren op een achterstand en begon de derde periode met een 6-4 achterstand.

In de derde periode kwamen de heren er niet meer aan en de passing liet te wensen over en er werd slordig in de aanval om gegaan met de kansen. Dit als gevolg dat aan het begin van de vierde periode een stand van 9-4 op de klok stond. De vierde periode sloeg de vermoeidheid toe maar wisten de heren van Z&PC Hatto-Heim doormiddel van hardwerken toch de helft van de tegenstander te bereiken en kansen te creëren die helaas bijna allemaal gemist werden. Kroeze wist nog te scoren uit een overtal situatie en Van Grootheest scoorde in het geluid van de zoemer een fraaie treffer met een schot van eigen helft. De heren waren na afloop zeer tevreden over het gespeelde spel en gingen ondanks de 13-6 nederlaag toch positief huiswaarts. Zaterdag 22 november wacht een thuiswedstrijd tegen EZ&PC uit Elst om 18:00 uur. Dit is de nummer 5 op de ranglijst en misschien liggen hier kansen voor de heren op eindelijk weer eens punten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment