HATTEM - Na de afgelopen thuiswedstrijd waren de beide coaches er over eens dat het niet lekker zat in het team en het leek wel of hun spelers het vertrouwen dreigde te verliezen in hun kunnen. Tot verrassing van beide heren kwam op de training van donderdag, aanvoeder Luc Samson mopperend de kleedkamer in en gaf aan dat het zo niet verder kon. Hij miste de drive bij de spelers en merkte op, dat sommigen niet deden wat van hen gevraagd werd.

Let wel de “jonkies”spelen nu zes wedstrijden samen en ze praten dan al zo over een sport die ze nauwelijks beheersen, zegt wel wat over kwaliteit en beleving van sommige spelers. Dit was voor de coaches de reden om de spelers eens goed toe te spreken en de manier van training geven aan te passen. Zo reden beide coaches met hun ploeg naar Ermelo voor een wedstrijd tegen de jeugd van ZEW en waren erg benieuwd hoe hun team uit de startblokken zou komen. Uit de startblokken kwamen ze zeker, na een periode spelen stond de jeugd van Z&PC Hatto-Heim op een 0-2 voorsprong door treffers van Camiel Karssing en Luc Samson.

De drie periode daarna waren het zelfde qua spelbeeld. De bezoekende ploeg werkte hard en kregen kanzen maar verzuimde om deze te benutten. Ook was de keeper in vorm Tobias Vros niet van de partij en in het doel lag nu Daniel Rens. Die in een training werd klaargestoomd om Vros te vervangen, na zichzelf te hebben aangeboden om te keepen. Nu was dat niet de hoofdreden voor het verlies maar wel lag er in het doel een verdediger, die ondanks 5 doelpunten om de oren te hebben gehad een prima vervanger bleek te zijn. De wedstrijd werd verloren met 5-2. Na afloop van de wedstrijd werd het team bijeen geroepen voor een korte nabespreking. Hierin werd door de coaches verteld dat ze tevreden waren met het vertoonde spel en dat er goed geknokt werd en vooral goed samen gespeeld werd. Coach Van de Worp en Kroeze waren er over eens dat ze weer op de goede weg waren. Nog een lange te gaan hebben, maar zeker na het gesprek van afgelopen training, de neuzen van de jongens en dame weer de goede richting in hebben. Zaterdag 29 november is de volgende krachtsmeting en wel tegen De Woelwaters uit harderwijk om 17:20 uur in zwembad De Marke.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment