WEZEP - Afgelopen dinsdag werd er in Emmen een dressuurwedstrijd voor de ponies georganiseerd. De zusjes Babet en Yasmin gingen van start op dit concours. Yasmin startte voor het eerst met haar pony Prince in de klasse B. De combinatie zette twee mooie proeven neer, welke beiden goed waren voor 184 punten. Dit was eveneens genoeg om twee keer de 1e prijs in ontvangst te mogen nemen. Babet ging met haar Ravel voor de laastste keer van start in de klasse M1. Zij zette eveneens twee mooie proeven neer. Ze werden beoordeeld met 196 en 194 en hiermee mocht de amazone twee keer de 1e prijs ophalen.

Babet was dit weekend op twee wedstrijden te vinden. Gisteren ging ze van start op een dressuurwedstrijd in Laren. Met Ravel kwam ze voor het eerst uit in de klasse M2. Dit ging niet onverdienstelijk want er twee keer de 1e prijs gewonnen Vandaag kwam de amazone met haar pony aan de start in Almere. De twee verreden proeven werden beoordeeld met 184 en 188 punten. Eveneens weer goed genoeg voor twee keer de 1e prijs.

Noa en Carlijn succesvol tijdens 1e selectie dressuur (paarden)
Het indoorseizoen is al weer even aan de gang en dit weekend werd de 1e selectie voor de dressuur verreden. Vrijdagavond ging Noa van Beek van start in Dronten met haar Alert in de klasse M2. Ze reden een goede proef en deze werd met 181 punten. Dit was goed voor een 5e prijs. Gisteren ging de amazone met haar andere paard, Mirando, van start in Apeldoorn. De combinatie kwam uit in de klasse L1. De goede proef werd beoordeeld met 200 punten en dit was goed voor een 4e prijs.

Carlijn Vaessen startte de selectie met haar paard Fossbury. De combinatie kwam uit in de klasse L2. Er werd een hele mooie proef verreden. De jury was het daarmee eens en beoordeelde deze met 212 punten. Dit was goed voor de 1e prijs.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment