sponsor owios

OWIOS - De supportersvereniging heeft afgelopen week de voetbalvereniging OWIOS verrast met een bijdrage van maar liefst € 18.000,-. Deze bijdrage is bedoeld voor de bouw van de Loods voor de Groenploeg van OWIOS.

De uitreiking van de cheque vond plaats op de bouwplaats van de Loods. De penningmeester van de supportersvereniging Willlemien de Heer – Jans overhandigde de cheque aan secretaris Leonard Visscher van OWIOS.

Loods
Op sportpark ‘Bovenmolen’ is men reeds begonnen met de bouw van een Loods voor de Groenploeg. De gehele bouw wordt gedaan door vrijwilligers. Daarnaast hebben verschillende sponsoren hun medewerking verleend. Door de terugtrekkende lokale overheid is OWIOS zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van het sportpark. Het onderhoud wordt gedaan door de Groenploeg. Hierdoor beschikt de vereniging over steeds meer machines en materieel welke goed onderdak moeten hebben. Momenteel doen twee zeecontainers dienst als opslag, maar deze zijn volledig afgeschreven en voldoen niet meer aan deze tijd.

In de loods wordt tevens een kantine gerealiseerd voor de Groenploeg. Zo heeft men een eigen plek waar men kan schaften en koffie kan drinken. OWIOS hoopt begin van het nieuwe jaar de loods in gebruik te kunnen nemen.

Dankbaar
De voetbalverenging OWIOS is de supportersvereniging erg dankbaar voor de bijdrage. OWIOS secretaris Leonard Visscher: “We hadden een loods met een eigen onderkomen voor de Groenploeg al lange tijd bovenaan ons verlanglijstje staan. Met de bijdrage van de supportersvereniging kan dit nu eindelijk uitgevoerd worden. We zijn hier de supportersvereniging erg dankbaar voor. Dit onderstreept nogmaals de belangrijke rol die zij spelen binnen OWIOS.” Willemien de Heer – Jans: “Wij zijn blij dat we op deze manier OWIOS kunnen ondersteunen. De Groenploeg verricht heel belangrijk werk voor OWIOS en deze groep super vrijwilligers verdiend hun eigen onderkomen. Zo zijn alle faciliteiten aanwezig om sportpark ‘Bovenmolen’ in topconditie te houden.”

sponsorclub owios

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment