WEZEP - WHC is in de tweede ronde van de KNVB districtbeker Oost in Dronten tegen zaterdag eerste klasser asv Dronten tegen een 5-1 nederlaag opgelopen. WHC wist een 1-0 achterstand nog wel gelijk te trekken door een doelpunt van Kevin Olaria. Niet veel later kwamen de poldebewoners al weer op een 2-1 voorsprong. Op slag van rust vergrootte asv Dronten de score naar 3-1. Na de rust bouwden de mannen van asv Dronten trainer Raymond Schuurman uit naar uiteindelijk een klinkende 5-1 zege.

Jammer is het dat WHC de kans om via de kortste weg deelname aan het KNVB bekertoernooi af te dwingen door het verlies tegen asv Dronten liet lopen. WHC kan zich nu volledig gaan focussen om klassebehoud in de zaterdaghoofdklasse C te gaan bewerkstelligen. Zaterdag 22 november volgt voor WHC op sportpark De Bosk in Harkema het loodzware duel tegen Harkemase Boys. De aftrap is om 14.30uur Later op zondag een uitgebreid wedstrijdverslag door Wout Ramaker

Na de rust bouwden de mannen van asv Dronten trainer Raymond Schuurman het uit naar uiteindelijk een klinkende 5-1 zege. Jammer is het dat WHC de kans om via de kortste weg deelname aan het KNVB bekertoernooi af te dwingen door het verlies tegen asv Dronten liet lopen.

WHC kan zich nu volledig gaan focussen om klassebehoud in de zaterdaghoofdklasse C te gaan bewerkstelligen. Zaterdag 22 november volgt voor WHC op sportpark De Bosk in Harkema het loodzware duel tegen Harkemase Boys.

De aftrap is om 14.30 uur.

Later op de dag wordt op de website van WHC een uitgebreid wedstrijdverslag geplaatst.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment