bmx

't  LOO – Afgelopen zaterdag zou het Team Extreme Bikes Plus bij de ATB Vereniging Oldebroek gepresenteerd worden. Het team gaat onder de vlag van de ATB Vereniging Oldebroek wedstrijden rijden in 2020. Zoals voor alle sporten geldt, liggen de wedstrijden stil en heeft de presentatie bij de ATB Vereniging daarom niet plaats gevonden. BMX is een extreme sport. Het woord BMX staat voor Bicycle MotoCross (De X staat dus voor cross). De sport is in de jaren zestig ontstaan aan de westkust van de Verenigde Staten, Het ontstond uit de motocross.

Fietscross zoals de sport in Nederland genoemd worden, is hier vanaf de jaren tachtig populair en heeft een enorme groei doorgemaakt. Er kan in verschillende disciplines gereden worden o.a. BMX Racen, Freestyle, Fietscross. Ook zijn er verschillende modellen fietsen.

Hierbij de teamfoto in de nieuwe kleding waar de rijders dit jaar mee aan de start zullen verschijnen. Als de omstandigheden het weer toe laten, zal er nog een presentatie van het team met sponsoren plaats vinden. De rijders die voor het team zullen uitkomen zijn: Anouk Jansen, Nick van Ittersum, Scott Janssen, Hidde Brem, Ruben Rozema, Anouk van Ittersum en Julian Bijsterbosch.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment