03fe9ea2 28d6 4a6f 8b64 c6b1c7b629e8

OLDEBROEK  - De sponsorcommissie van OWIOS heeft afgelopen donderdagmorgen 20 februari haar tweede ontbijtsessie van het seizoen gehouden. Deze keer weer op een mooie gastlocatie: bij Car Care Center Elburg in Elburg, een uniek vakbedrijf op gebied van totale autoverzorging! Van poetsen tot velg reparaties en van interieurreiniging tot uitdeuken en schadeherstel! Alles onder 1 dak! In alle vroegte kwamen zo’n 20 ondernemers naar de Broeklanden om te genieten van een gezamenlijk ontbijt, volledig verzorgd door Bakkerij Schuld. Na een korte inleiding door Alex Jonker, bestuurslid sponsorzaken, was er tijd voor een kort voorstelrondje voor de ondernemers en daarna vertelde gastheer Wilco Blöte alles over de groei van zijn bedrijf en het concept en zijn ondernemersvisie met aansluitend een rondleiding door het bedrijf van Wilco en zijn compagnon Albert van der Hoeven.

Voor de meesten is het niet bepaald de allergrootste hobby en weten niet eens dat er professionele bedrijven bestaan voor het poetsen en reconditioneren van hun auto. Bij autopoetsen wordt er vaak gedacht aan een poetser die op de zaterdagmorgen oude wax uit de kast pakt, een oud t-shirt tevoorschijn haalt en even flink poetst om daarna met moeite de wax eraf te halen. Dit is natuurlijk niet te vergelijken met de manier waarop Car Care Center een auto onder handen neemt.  Poetsen en polijsten is een vak apart en gaat veel verder dan de meesten denken. De professionele producten en materialen die men gebruikt in combinatie met kennis van het vak zorgt ervoor dat men de auto tot in detail weer in topconditie wordt gebracht. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Car Care Center Elburg!

Alle sponsoren waren onder de indruk van de mooie locatie en het werk en de vele mooie auto's.... Na afloop bedankte de sponsorcommissie Wilco en Albert voor het delen van zijn werk en passie voor het autovak. “De ontbijtsessies zijn voor onze sponsoren een ideaal podium om zich aan andere ondernemingen te presenteren en zaken te doen”, stelt Alex Jonker. “Daarbij proberen we een groep te creëren, waarin sponsoren elkaar zaken gunnen. Dat blijkt goed te werken. Op deze manier bieden wij sponsoren de mogelijkheid voor hun werkdag in informele sfeer zaken met elkaar te doen”. “Ook zorgt het voor een goede sfeer binnen de sponsoren en als bedrijf willen wij ons graag presenteren aan andere ondernemers”, vertelt Wilco.

Dit was de tweede keer van het seizoen dat de sponsorcommissie een activiteit in de ochtenduren organiseert en weer met succes. Doorgaans biedt de club haar sponsoren activiteiten aan rond de wedstrijd van het 1e elftal of in de avonduren. Het doel van deze bijeenkomst is, naast het nuttigen van een heerlijk ontbijt, te netwerken en de goede sfeer in stand te houden. “Want de voetbalvereniging OWIOS leeft en heeft een groot bereik met kansen voor onze sponsoren en gezien de toenemende opkomst is er behoefte aan dit soort sessies en blijven we dit voortzetten”, volgens Alex Jonker. Binnenkort volgt er weer een datum voor de volgende sponsoractiviteit in 2020.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment