VSCO

OOSTERWOLDE - Zaterdag speelt VSCO’61 thuis tegen Quick’20 uit Oldenzaal. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter L.C. (Lars) Meijer. Voor VSCO’61 wordt de druk met de week groter om punten te behalen. Heel langzaam maar zeker nemen de bovenste ploegen iets afstand. Groot zijn de verschillen nog niet en zeker nog overbrugbaar, maar dan moet het verschil niet verder oplopen. Een driepunter is nodig om de aansluiting te houden.

Afgelopen week moest VSCO’61 uiteindelijk genoegen nemen met een 0-0 gelijkspel uit bij ASC’62. Gelet op de kansen in de tweede helft was er maar een ploeg die aanspraak mocht maken op de overwinning en dat was VSCO’61. Maar net als de week daarvoor tegen PH won niet de ploeg die het verdiende. Vooral scoren is momenteel een probleem bij De Kanaries.

Ook de tegenstander van vandaag, Quick’20, kwam niet tot winst en moest zelfs genoegen nemen met een 0-1 nederlaag tegen Vroomshoopse Boys. Het moest de wedstrijd ook met tien man beëindigen door een rode kaart van Milan Braam. Quick’20 heeft 18 punten tegen 13 voor VSCO’61.

De wedstrijd in Oldenzaal werd een 1-1 gelijkspel. Het leek erop dat Quick’20 deze wedstrijd zou winnen, maar vlak voor het einde van de wedstrijd kreeg VSCO’61 een penalty die door Rick Pul werd benut. Beide ploegen hebben zaterdag baat bij een overwinning. Hopelijk blijven de punten in Oosterwolde.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment