OWIOS

OLDEBROEK –OWIOS speelt zaterdag in Zwolle de belangrijke uitwedstrijd tegen ZAC. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter G.H. Steen en begint om 15.00 uur. Wederom een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen in de stap om het 2e klasserschap veilig te stellen. Het is toch een kraker in de onderste regionen van de 2e klasse H. OWIOS heeft de rode lantaarn met 11 punten uit 14 wedstrijden en ZAC staat twee plaatsen hoger op de 12e plaats met 15 punten uit 15 wedstrijden. Het verschil bedraagt 4 punten waarbij OWIOS een wedstrijd minder heeft. In Oldebroek verloor OWIOS de wedstrijd met 2-1. OWIOS was hier niet doortastend genoeg om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Na in de voorgaande 4 wedstrijden slechts 1 punt te hebben gepakt, sloeg ZAC vorige week toe. ZAC verraste door met 3-1 te winnen van Sparta Enschede. Na rust was het Boaz Smits die ZAC naar de overwinning schoot en hierdoor kon ZAC drie punten bijschrijven aan het totaal.

Door ernstige privé-omstandigheden werd vorige week de kraker de OWIOS – IJVV afgelast. Deze wedstrijd is nu volgende week vastgesteld. Hierdoor heeft OWIOS één wedstrijd minder gespeeld. Vlak voor de winterstop had OWIOS de aansluiting weer te pakken door een 3-2 overwinning op Sparta Enschede. Maar na de winterstop stond OWIOS net twee keer aan de verkeerde kant van de score. OWIOS verloor eerst met 2-1 van Enter Vooruit en twee weken geleden met 2-1 van Be Quick ’28. In beide wedstrijden zat er meer in, maar stond OWIOS uiteindelijk met lege handen.

Met recht kan er gesproken worden van een 6-punten duel. Winst is voor OWIOS noodzakelijk om de aansluiting te houden. ZAC zal de voorsprong verder willen uitbreiden. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd om de punten te pakken in de strijd tegen degradatie. Voor OWIOS tijd om aan de goede kant van de score te komen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment