20200118 154311

WEZEP  – Het eerste team Amptmeijer 1 van Amptmeijer Badminton ’80 uit Wezep speelde zaterdag 8 februari hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen Holten 1 thuis in de Kamphal. Het team is al kampioen en alleen hun ongeslagen status stond nog op het spel. Winnen was dus de motivatie van de dag en dat is ruimschoots gelukt met een winst van 7-1. Het team kan zich voor gaan bereiden op het nieuwe seizoen dat start in september waarin ze in de vierde divisie uit gaan komen. Er werd rustig begonnen met de dubbelpartijen die tegelijk werden gespeeld. Beide dubbels wisten hun partij te winnen.

Daarna werden de singles gespeeld. Rémon van de Werfhorst stond prima te spelen en haalde in twee sets zijn punt binnen. Vera van Dijk had haar dag niet. De eerste set ging verloren, waarna ze de tweede set wel naar zich toe wist te trekken. De derde set moest de beslissing brengen, maar die ging helaas naar de tegenstander. Cornel van Dorp had ook drie sets nodig, gelukkig wist hij dit wel in zijn voordeel te beslechten. Joanne van den Heuvel liet ook prima badminton zien en noteerde de volgende punt.

Ten slotte werden de mixpartijen nog gespeeld. De eerste mix van Van de Werfhorst en Van Dijk werd nog spannend, maar beide sets werden nipt gewonnen. Van Dorp en Van den Heuvel hadden minder moeite en noteerden de laatste punt.

Ook voor de andere teams waren de afgelopen de laatste wedstrijden. Het tweede team TTL Wezep speelde uit tegen Flevoland en heeft met 6-2 verloren. Hiermee eindigen ze op de vierde plaats. Het derde team Amptmeijer 2 speelde uit tegen Hellas uit Nunspeet en heeft er een gelijkspel van gemaakt. Zij zijn op de tweede plaats geëindigd. Het vierde team Bakker Bestratingen heeft met 6-2 thuis van Hellas gewonnen en daarmee zijn ze vijfde geworden. Het herenteam Kamphuis heeft uit opgenomen tegen Beca met als resultaat een gelijkspel. Zij zijn ook vijfde geworden. Het meidenteam Plus Van den Hoven speelde thuis tegen Putten en heeft met 4-2 gewonnen. Dit brengt ze op de zevende plaats. Het jeugdteam Plus Van den Hoven speelde uit tegen Kwiek en heeft met 0-8 gewonnen. Zij moeten nog drie wedstrijden spelen voordat zij klaar zijn. Ze staan 2 punten achter op de koploper en maken dus nog kans op het kampioenschap.

Al met al kan Amptmeijer Badminton ’80 terug kijken op een succesvol seizoen. Met een kampioensteam en klassebehoud voor alle overige teams is de vereniging zeer tevreden, ondanks dat er enkele blessures zijn te betreuren. De komende weken wordt er nog hard getraind, want op 21 maart 2020 vindt het 34e Kamphaltoernooi nog plaats.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment