Heuvelruiters

WEZEP - Afgelopen weekend zijn de leden van de Heuvelruiters weer succesvol op wedstrijd geweest. Alle rijdende leden zijn er dit weekend met de winst vandoor gegaan. In Exloo werd afgelopen weekend de 3e wedstrijd van de Hartog Lucerne Trophy verreden. Olivia Braaksma had voor deze selectiewedstrijd haar pony Sara ForunA opgezadeld. Na een foutloze eerste manche stond de combinatie met 75,5 stijlpunt op de tweede plaats. In de barrage trapte Olivia flink het gaspedaal in. Ze reed de snelste tijd en wist de wedstrijd te winnen.

Quiana Altena maakte zaterdag met haar prachtige palomino pony Zwanehoef Doc haar wedstrijddebuut in Kampen. De combinatie startte in de klasse BB/B dressuur. Ondanks dat Zwanehoef Doc het allemaal nog erg spannend vond, wisten zij de klasse te winnen met 209,5 punten.

Rosan van de Goor is zaterdag met haar paard Lavendel in Vaassen gestart. De combinatie kwam uit in de klasse B dressuur. Na twee mooie proeven wisten zij beide proeven te winnen met twee monsterscores van 228,5 en 216,5 punten.

In het Zalencentrum Coelenhage werd de jaarlijkse sportverkiezing georganiseerd. Veel leden van de Heuvelruiters werden hier in het zonnetje gezet!

Zo werden Yasmin Westerink, Faye Reintsema en Quiana Altena gehuldigd voor de bijzondere prestaties uit 2019 en werden Maud Leeuwis en Yael Kooiker gehuldigd als jong talent. Daarnaast werd het pony-kampioensteam gehuldigd voor het behalen van het Gelders- en Nederlands Kampioenschap. Carlijn Vaessen was genomineerd voor Sportvrouw van het jaar. Zij werd gehuldigd voor haar prestaties van het afgelopen jaar.


--

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment