whc2

WEZEP - Zaterdag stond voor de Wezepers de altijd moeilijke uitwedstrijd bij csv Apeldoorn op het progamma. De eerste 25 minuten waren voor de thuisclub, maar WHC vocht zich terug in de wedstrijd en kreeg grip op het middenveld. Na 40 minuten kreeg Maxim van der Meer de kans op een voorsprong in de wedstrijd na een voorzet van Sargon Gouriye. Het schot van Maxim werd helaas goed geblokt door een verdediger van csv Apeldoorn. Enkele minuten later opnieuw een kans voor Maxime maar zijn kopbal raakte de paal. In de 44e minuut was het wel raak. Een hoekschop van Sargon Gouriye werd schitterend ingekopt door Jasper Bremmer. 

Kijk HIER voor foto's van Ernie van Beek

In de rust wisselde csv Apeldoorn Perdon voor Fabian Put.In de 65e minuut viel onverwachts de gelijkmaker. Krijns schoot van 25 meter achter de mistastende doelman Jasper Kuiper.  Patrick Maneschijn verving de hardwerkende Maxim. Na 71 minuten schiet Mitchel Dijkhof de 1– 2 binnen. Voor WHC bleef het oppassen geblazen, de aanvallen van de thuisclub waren gevaarlijk. 

In de 81e minuut viel de 2 – 2 door een van richting veranderd schot van Hartgers. Maar WHC  bleef ook na de gelijkmaker overeind. De aanvallen op de thuisploeg bleven doorgaan en in de 85e minuut schoot wederom  Mitchel Dijkhof de 2 – 3 binnen.

Bij WHC werd Jelle Post vervangen door Belan Zend en bij csv Apeldoorn de Beer door Rachid. 

WHC kan terugkijken op een goede wedstrijd en een verdiende overwinning met af en toe warrige beslissingen van de scheidsrechter.

Verslag: Bouke Verkuyl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment