WEZEP - In de komende periode staat de avondvierdaagse weer op de rol en zal wellicht ook uw zoon/dochter zich van zijn sportiefste kant laten zien. Goed Bezig Oldebroek juicht dit mooie project van harte toe en willen ook de organisatie bedanken voor al hun inzet en complimenteren met het resultaat. Goed Bezig vindt voeding één van de belangrijkste en onderschatte zaken bij de avondvierdaagse en wil u hierbij een stukje bewustwording en wat praktische tips en ideeën meegeven.

Het doel van de Avondvierdaagse Even naar het doel van een Avondvierdaagse voor de kinderen (bron: Avond4daagse.nl):
"wandelen is een van de gezondste manieren van bewegen. Bovendien is het ook nog eens erg leuk om te doen, zeker als je het gezellig samen met je vriendjes doet. Door deel te nemen aan de avondvierdaagse ontdekken kinderen op een speelse manier het goede gevoel van iets te volbrengen. Het belangrijkste is echter dat ze plezier ervaren in bewegen. In de strijd tegen het groeiende overgewicht bij kinderen is dat essentieel!"

Gezonde beloning en etenswaar
Bewegen is gezond en het is vaak een hele prestatie voor de (jonge) kinderen. Van oudsher werd deze prestatie beloond met bloemen, tegenwoordig kunnen de kinderen hun veelal ongezonde beloningen niet eens meer vast houden. "Hallo, het is maar de avondvierdaagse en geen trektocht door de Gobi-woestijn", lazen we op een forum.

Wij hebben tips voor jullie om het nu eens helemaal anders te doen. Wat neem je mee onderweg, wat geef je na het uitlopen van de avondvierdaagse? Durft u het aan?

Lees het hele artikel, klik hier

Wie durft het aan om gezond te doen tijdens de avondvierdaagse? Link Goed Bezig Oldebroek via facebook (@ Goed Bezig Oldebroek) of twitter (@ CFOldebroek) of mail je ervaring + foto naar rhuberts@oldebroek.nl en zij vergroten het uit in de media!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment