VSCO

OOSTERWOLDE - Zaterdag speelt VSCO’61 de uitwedstrijd tegen ASC’62 in Dalfsen. De wedstrijd op sportpark Gerner begint om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer M. de Boer uit Harderwijk. VSCO’61 speelt opnieuw een belangrijke wedstrijd in de strijd om klassenbehoud. Om het vege lijf te redden zullen de komende weken overwinningen nodig zijn om zich te ontdoen van onderste plaatsen. Wanhopen is niet nodig, maar de fase van de waarheid breekt aan.

Zaterdag stapte VSCO’61 geheel onterecht als verliezer van het veld. Nadat VSCO’61 de betere ploeg was en de beste kansen had, wist PH (Almelo) in blessuretijd heel gelukkig de overwinning weg te stelen uit Oosterwolde. VSCO’61 bleef met een kater achter en kon de wonden likken.

ASC’62 ging het zaterdag een stuk beter af. In een echte zes-punten-wedstrijd wist het uit tegen IJVV met 1-4 t winnen. Hierdoor klom de ploeg van trainer Piet de Jong over IJVV heen naar de tiende plaats. ASC’62 heeft nu 16 punten tegen 12 van VSCO’61.

VSCO’61 zit wel in de hoek waar de klappen vallen. In de thuiswedstrijd op 2 november tegen ASC’62 werd met 2-3 verloren. Na een 0-1 achterstand kwam VSCO’61 in de tweede helft op voorsprong. Toch ging in blessuretijd uiteindelijk de winst naar ASC’62, ondanks vermeend buitenspel.

VSCO’61 heeft dus wat goed te maken tegen ASC’62. Daarnaast zou een overwinning dubbel gevierd worden in de strijd tegen degradatie. Hopelijk lacht het geluk De Kanaries toe en wordt de weg ingeslagen naar een mooi slot van de competitie.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment